Ons verhaal

Boebus is een bedrijf dat is opgezet door eigenaren Monique Nillesen en Brigitte de Kievit. 

Vanuit onze ervaring in het runnen van een webshop gericht op hondenbezitters liepen wij tegen een aantal zaken aan die we misten in de markt. Denk aan leuke versiering voor een hondenverjaardag. We kwamen telkens bij diezelfde producten uit die buiten Europa werden aangeboden en verkocht. En iedere webshop had diezelfde producten. 

In dat gat zijn wij vervolgens gesprongen en hebben eigen ontwerpen gemaakt voor de hondenbranche. We hebben vervolgens Nederlandse bedrijven gezocht die de producten konden produceren voor ons.

Zelf zijn we echte hondenliefhebbers en hebben zelf ook honden. Daarom snappen we heel goed hoe een hondenbezitter denkt en waar deze behoefte aan heeft. Maar ook weten we waar een webshop of winkel behoefte aan heeft om deze hondenbezitter te kunnen verleiden tot een aankoop.

Het logo van Boebus is overigens gebaseerd op een van onze honden. Cavalier Maiden stond graag model voor de ontwerper.

Voor wie?

Heeft u een dierenwinkel of webshop gericht op de hondenbranche of feestbranche? Of heeft u een hondenvereniging, bent u fokker of organiseert u / verzorgt u de catering voor een evenement in de dierenbranche? Dan bent u bij Boebus aan het juiste adres. Zolang u een inschrijving heeft bij KvK, dan nodigen wij u van harte uit om een account aan te vragen.

Wij hanteren een minimum bestelbedrag van € 30,00.